fbpx
Сьогодні
14:19 16 Бер 2019

Нацкорпус рушив під Адміністрацію Президента, урядовий квартал перекрито поліцією

Фото УП

У центрі Києва учасники акції, організованої "Нацкорпусом" з вимогою покарати винних у розкраданнях в оборонному комплексі, рушили з Майдану Незалежності до Адміністрації президента через Європейську площу.

Як заявив лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький, до участі в акції "День гніву" долучилися "понад 10 тисяч людей".

"Незважаючи на таку погоду, усі вони прийшли, бо їм пече те, що відбувається", – заявив Білецький, коментуючи вимоги націоналістів щодо покарання корупціонерів.

З імпровізованої сцени на Майдані виступали активісти та представники Нацкорпусу, а також мати Ірини Ноздровської та сестра нардепа Надії Савченко Віра.

Як повідомляє "Громадське",  правоохоронці повністю перекрили урядовий квартал для руху автомобільного транспорту, перекрито в'їзди на вулиці Шовковичну, Інститутську, Лютеранську, Садову, Круглоуніверситетську і Липську.   На закриту територію можуть потрапити тільки мешканці прилеглих будинків.

Проїзд на підходах до адміністрації президента блокують машини поліції.

Відзначимо, за даними столичної поліції, до охорони порядку залучили близько 3 тисяч поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії.

Нагадаємо, навколо Адміністрації президента перекрили вулиці ще в ніч на 16 березня. Зокрема, перекрито в'їзди на вулиці Шовковична, Інститутська, Лютеранська, Садова, Круглоуніверситетська і Липська. На закриту територію можуть потрапити тільки мешканці прилеглих будинків.

Раніше Посольство США також опублікувало попередження у зв'язку з мітингом, який повинен провести "Національний корпус" у суботу на Майдані Незалежності в Києві.

9 березня відбулися сутички під Адміністрацією президента під час акції націоналістів, які вимагали заарештувати колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина за корупцію в оборонному секторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: