fbpx
Сьогодні
11:49 16 Бер 2019

Мінприроди повторить спробу повернути лося до Червоної книги України

У понеділок, 18 березня, Шостий апеляційний адміністративний суд розгляне апеляцію Мінприроди на рішення суду, який скасував наказ про занесення лося до Червоної Книги України.

Про це повідомляє прес-служба Мінприроди.

У Міністерстві екології вважають, що суд оцінював не саму процедуру ухвалення міністерського наказу, яка відбулася без порушень, із дотриманням норм національного законодавства, а висновок наукової установи – Національної комісії із питань Червоної книги України НАН, яким державі рекомендовано взяти тварину під захист.

Зазначимо, апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції Мінприроди подало до Шостого апеляційного адміністративного суду у грудні 2018 року.

27 листопада Окружний адміністративний суд Києва скасував наказ Міністерства екології та природних ресурсів про занесення лося європейського до Червоної книги, а також визнав протиправними заходи з заборони полювати на цю тварину.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: