fbpx
Сьогодні
12:10 16 Бер 2019

Акція Нацкорпусу в Києві: вулиці столиці охороняють 3 тисячі силовиків

Фото npu.gov.ua

У Києві на охорону правопорядку заступили три тисячі поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії, які нестимуть службу у місцях проведення масових заходів.

Про це у суботу повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

За даними правоохоронців, 16 березня у Києві відбудеться кілька акцій, наймасовіша з яких – у центральні частині міста, де, відповідно до поданої заявки, заплановано участь близько 10 тисяч осіб.

"Розроблено розрахунки для належного забезпечення правопорядку та безпеки учасників заходів.  Залучено співробітників поліції діалогу, вибухотехнічної та кінологічної служб", – повідомили у поліції.

"Закликаємо організаторів та учасників заходів дотримуватися встановлених правил поведінки. У випадку вчинення правопорушень та провокацій правоохоронці діятимуть відповідно до норм чинного законодавства", – заяви начальник ГУ Нацполіції у Києві Андрій Крищенко.

Нагадаємо, сьогодні в Києві пройде кілька акцій, наймасовіша з яких з участю до 10 тисяч осіб пройде в центрі міста. До охорони порядку залучили посилені наряди поліції і Національної гвардії.

Зазначимо, навколо Адміністрації президента перекрили вулиці ще в ніч на 16 березня. Зокрема, перекрито в'їзди на вулиці Шовковична, Інститутська, Лютеранська, Садова, Круглоуніверситетська і Липська. На закриту територію можуть потрапити тільки мешканці прилеглих будинків.

Раніше Посольство США також опублікувало попередження у зв'язку з мітингом, який повинен провести "Національний корпус" у суботу на Майдані Незалежності в Києві.

9 березня відбулися сутички під Адміністрацією президента під час акції націоналістів, які вимагали заарештувати колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина за корупцію в оборонному секторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: