fbpx
Сьогодні
20:07 15 Бер 2019

Напад на співробітника АП: суд заарештував підозрюваного

Шевченківський райсуд столиці арештував громадянина Вірменії, який підозрюється у вчиненні розбійного нападу на співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого, якого знайшли мертвим 14 березня.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

"Шевченківський райсуд столиці задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури N10 та заарештував на 60 діб іноземця, який підозрюється у розбійному нападі на співробітника Адміністрації Президента України, після якого потерпілий помер", – йдеться у повідомленні.

ПІДОЗРЮВАНОГО У НАПАДІ НА ПРАЦІВНИКА АП ЗААРЕШТОВАНО БЕЗ ПРАВА НА ЗАСТАВУ Шевченківський райсуд столиці задовольнив…

Posted by Прокуратура міста Києва on Friday, March 15, 2019

25-річному громадянину Вірменії інкримінують ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу).

Особу другого нападника встановлюють.

Раніше поліція оголосила підозру громадянину Вірменії у вчиненні розбійного нападу на співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого, якого знайшли мертвим 14 березня.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: