fbpx
Сьогодні
17:06 15 Бер 2019

МЗС України висловив протест Росії

МЗС висловив протест через приїзд Держдуми до Криму на річницю анексії

Міністерство закордонних справ України висловлює рішучий протест у зв'язку з візитом делегації Державної думи Федеральних зборів Російської Федерації до окупованого Росією Криму. Про це повідомляє прес-служба МЗС-України.

У прес-службі заявили, що цей та інші подібні "візити" є подальшими кроками з легітимізації спроби незаконної анексії Криму.

"Саме руйнівна та безвідповідальна політика російської окупаційної влади протягом п'яти років призвела до істотного загострення економічних, соціальних, гуманітарних і екологічних проблем на півострові", – йдеться у повідомленні.

МЗС заявил, що чергове відвідання російськими посадовими Криму є грубим порушенням російською стороною державного суверенітету України, міжнародного права, Статуту ООН, резолюцій Генеральної Асамблеї ООН.

"Міністерство закордонних справ України вчергове заявляє, що вся відповідальність за ці та інші міжнародно-протиправні діяння покладається на Російську Федерацію як державу-окупанта відповідно до норм міжнародного права. Міністерству закордонних справ Російської Федерації направлено ноту протесту", – йдеться у заяву.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: