fbpx
Сьогодні
14:29 15 Бер 2019

Аеропорт Ужгорода відновив роботу і прийняв перший рейс

Рейс зустрічав міністр інфраструктури України Володимир Омелян

У п'ятницю, 15 березня, аеропорт "Ужгород" відновив обслуговування регулярних рейсів, які не виконувалися сюди з літа 2016 року. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

Як повідомляється, перший рейс авіакомпанії "Мотор Січ" в аеропорту зустрічав міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Перший рейс після трирічної перерви в аеропорту Ужгорода – ✅Volodymyr Omelyan – вітання!

Posted by Marina Tomko on Friday, March 15, 2019

Раніше президент України Петро Порошенко заявляв, що з 15 березня 2019 року в Україні запустять авіарейси сполученням Київ-Львів-Ужгород. В Україні відновлюють регулярне авіаційне сполучення з Ужгородом після домовленостей з президентом Словаччини Андрієм Кіска. До цього Омелян заявляв, що аеропорт Ужгорода має відновити роботу в 2018 році.

Відзначимо, що в 2017 році Європейський союз заборонив польоти в аеропорт "Ужгород", який на той момент вже більше року не приймав регулярні рейси. Як зазначалося, через близьке розташування до кордону зі Словаччиною, літаки, виконуючи зліт і посадку, порушували повітряний простір країни, а сертифікат на виконання подібних маневрів закінчився влітку 2016 року.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: