fbpx
Сьогодні
16:04 14 Бер 2019

"Вбивство" Бабченка: засуджений зібрався виходити з в’язниці

Підприємець Борис Герман, засуджений нібито за організацію "вбивства" журналіста Аркадія Бабченка, просить звільнити його від покарання.

Про це йдеться у матеріалах судової справи.

Захист Германа подав клопотання про звільнення засудженого з колонії через тяжку хворобу.

Ірпінський міський суд почав розглядати прохання так званого "організатора вбивства" у січні 2019 року.

постанова

Зокрема, суд призначив лікарський огляд Германа. Начальник колонії, у свою чергу, має надати матеріали особової справи чоловіка та документи, які характеризують його поведінку під час відбування покарання.

Згідно з даними судового реєстру, Герман відбуває покарання у Бучанській виправній колонії (№85). Він сам брав участь у судовому засіданні через відеоконференцію.

Діана Назаренко, яка вказана адвокатом засудженого, підтвердила "УП", що представляє інтереси саме фігуранта справи Бабченка.

Однак захисниця не стала коментувати хворобу Германа та повідомляти додаткову інформацію. Вона пообіцяла відповісти на питання пізніше. На момент публікації новини зв'язатись із Назаренко вдруге не вийшло.

Пізніше адвокат надіслала повідомлення, в якому зазначила, що не може відповісти про стан Германа та місце його перебування, бо таку інформацію може повідомляти лише з дозволу клієнта.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: