fbpx
Сьогодні
12:49 14 Бер 2019

У Києві вбили співробітника Адміністрації президента, - ЗМІ

Олександр Бухтатий

Убитим у Києві чоловіком, якого вранці 14 березня знайшли біля церкви, виявився працівник Адміністрації президента Олександр Бухтатий.

На його тілі виявили сліди насильницької смерті, пишуть "Вартові еспресо"з посиланням на власні джерела. Поруч з тілом убитого було знайдено робоче посвідчення. Цю ж інформацію підтвердило видання "Інформатор".

"За попередніми даними, він працював провідним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АП", ‒ уточнили в ЗМІ.

В офіційному коментарі OBOZREVATEL у Шевченківському районному управлінні поліції підтвердили, що на вул. Багговутівській був знайдений труп чоловіка.

"Інформація про те, що загиблий є співробітником Адміністрації президента, перевіряється", ‒ уточнили правоохоронці.

Згідно з даними в електронній декларації Бухтатого за 2017 рік, у нього є дружина і син. Олександр зареєстрував місце проживання в Броварах, однак фактичним місцем вказав Київ.

Бухтатий був секретарем Національної спілки журналістів з 2007 по 2017 рік. У 2016 році загиблий фігурував в медійному скандалі. Його і ще двох секретарів НСЖУ звинуватили в спробі тиску на пресу і створенні організації-конкурента спілки журналістів.

У 2017 ім'я Бухтатого знову з'явилося в новинах у зв'язку з конкурсом на посаду глави НСЖУ. Його кандидатура була висунута на розгляд, проте через роботу чиновником його назвали "людиною з Банкової", пише "Олігарх". У разі свого обрання убитий збирався провести реформу преси та спілки журналістів.

У конкурсі на посаду глави, крім Бухтатого, було ще п'ять учасників. Убитий вийшов у другий тур, проте поступився Сергію Томіленку.

Нагадаємо, що тіло було знайдено біля недобудованої церкви на вул. Багговутівській. Він лежав поблизу воріт, а навколо були криваві сліди. За словами свідків, руки убитого були повністю в крові, а на голові був рана.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: