fbpx
Сьогодні
16:29 14 Бер 2019

НАЗК знайшло конфлікт інтересів у діях одного з депутатів

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду адмінпротокол щодо порушення стосовно народного депутата України Борислава Розенблата.

Про це повідомляє прес-служба агентства.

"До суду направлено протокол про адміністративне правопорушення стосовно народного депутата України Борислава Розенблата, який, користуючись наданими йому депутатськими повноваженнями, звернувся до Національного агентства із депутатським зверненням. У цьому зверненні порушувалось питання, що становило його приватний інтерес: проведення Національним агентством повної перевірки декларацій щодо одного зі співробітників НАБУ, котрий є свідком сторони обвинувачення у кримінальному провадженні, в якому підозрюється народний депутат", – йдеться у повідомленні.

Таким чином, як наголосили у НАЗК, депутат вчинив адміністративне правопорушення, передбачене частиною другою статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Також до суду направлено два протоколи про адміністративні правопорушення стосовно Ярослава Колесніка, який, перебуваючи на посаді головного лікаря Білоцерківського обласного онкодиспансеру, підписав наказ про преміювання своєї доньки, що працює на посаді заступника головного лікаря з медичної частини у цьому ж закладі", – повідомили в агентстві.

Крім того, ще два адмінпротоколи направлено до суду стосовно Івана Ровенка, який, перебуваючи на посаді головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району, підписав наказ про преміювання своєї дружини, що працює на посаді лікаря загальної практики у цьому ж закладі.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: