fbpx
Сьогодні
08:55 14 Бер 2019

ДБР перевіряє заяву керівників Нацкорпусу про підготовку знищення

У Державному бюро розслідувань зареєстрували кримінальне провадження за інформацією про нібито підготовку фізичного знищення лідерів "Нацкорпусу" та "Нацдружин".

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань зареєстрували кримінальне провадження за інформацією щодо можливої підготовки заступником Голови СБУ фізичного знищення лідерів політичної партії "Національний корпус" та громадської організації "Національні дружини", – йдеться у повідомленні.

З заявою до ДБР звернувся заступник Голови СБУ, якого народний депутат України Андрій Білецький під час прес-конференції 11 березня звинуватив у підготовці цього злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться за фактом  готування до злочину, передбаченого ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України – перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством або погрозою застосування насильства.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: