fbpx
Сьогодні
23:04 13 Бер 2019

Трамп сумує через Манафорта

Президент США Дональд Трамп вважає "дуже сумною" ситуацію навколо судових процесів відносно колишнього керівника свого передвиборчого штабу Пола Манафорта.

Про це він заявив в середу під час бесіди з журналістами в Білому домі, передає УНН.

"Я переживаю за Пола Манафорта, він вельми успішно працював на (40-го президента США) Рональда Рейгана… Я дуже переживаю за нього, я думаю, що це дуже сумна ситуація", — зазначив американський лідер. Він також підкреслив, що не обдумував можливість помилування колишнього керівника свого передвиборчого штабу.

Трампа попросили прокоментувати рішення американських судів, а також пред'явлення владою району Манхеттен 69-річному Манафорту звинувачень у махінаціях на ринку іпотеки житла з метою незаконного збагачення. За словами окружного прокурора Манхеттена Сайруса Венса, йому інкримінується "здійснення протягом року шахрайської схеми з житловою іпотекою і оформлення підроблених бізнес-документів з метою незаконного отримання мільйонів доларів".

Нагадаємо, що Манафорта засудили на 7,5 років в'язниці.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: