fbpx
Сьогодні
09:28 13 Бер 2019

На Лондонській книжковій ярмарці "Книжковий Арсенал" визнали найкращим літературним фестивалем року

«Книжковий Арсенал» здобув перемогу у номінації найкращий літературний фестиваль року на 48-му Лондонському книжковому ярмарку.

Про це повідомляє Український інститут книги.

Вітаємо Книжковий Арсенал з перемогою на International excellence award в номінації The Literary Festival в Лондоні на 48-му книжковому ярмарку! Ви круті!🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳#londonbookfair

Posted by Український інститут книги on Tuesday, March 12, 2019

Окрім українців у цій номінації на нагороду претендували Міжнародний літературний фестиваль в Утрехті (Нідерланди) та Міжнародний літературний фестиваль у Макасарі (Індонезія).

Під час промови директорка Лондонського книжкового ярмарку зазначила, що вони пишаються офіційною присутністю України на заході.

Книжковий Арсенал став літературним фестивалем року-2019 за версією Лондонського книжкового ярмарку!!!!!! За блискуче…

Posted by Книжковий Арсенал on Tuesday, March 12, 2019

Національний стенд України вперше представлено на Лондонському книжковому ярмарку. Свої книжки презентували 12 вітчизняних видавців.

International Publishing Industry Excellence Awards — це міжнародна премія, заснована Лондонським книжковим ярмарком та Британською асоціацією видавців, що має на меті продемонструвати світові досягнення й інновації видавничої справи.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: