fbpx
Сьогодні
13:53 13 Бер 2019

На Донбасі ескалація, поранено 2 військових ООС

Фото: Ілюстративне

Сьогодні в зоні Операції об'єднаних сил поранили двох військовослужбовців, їх евакуювали до медичних закладів, а в районі Мар'їнки стріляв снайпер терористів.

Про це 13 березня під час щоденного зведення повідомив речник Міноборони Максим Праута.

За словами Праути, станом на 12-ту годину 13 березня ситуація на Донецькому напрямку залишається напруженою. Там, від початку доби відбулося 2 обстріли.

"З 7.20 ранку російсько-окупаційні війська почали обстрілювати опорні пункти підрозділів Об'єднаних сил поблизу Авдіївки", – повідомили в Міноборони.

Речник зазначив, що бойовики протягом 55 хвилин вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї з боку окупованого Мінерального.

"Близько 11-ї години в районі Мар'їнки зафіксовано обстріл наших позицій ворожим снайпером", – сказав Праута.

Прес-секретар додав, що внаслідок обстрілів двох військовослужбовців ООС поранили. Наразі їх евакуювали до медичних закладів для надання необхідної допомоги.

Водночас у відомстві запевняють, що ситуація на лінії зіткнення залишається під контролем підрозділів ООС.

Минулої доби бойовики три рази обстріляли позиції ООС, застосувавши при цьому заборонене Мінськими угодами озброєння. Втрат серед українських військових не було.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: