fbpx
Сьогодні
16:29 13 Бер 2019

MARUV заявила, що вболіватиме за росіянина на Євробаченні та анонсувала гастролі в РФ

Переможниця українського нацвідбору на Євробачення-2019 Maruv вболіватиме за конкурсанта від Росії Сергія Лазарєва.

Як повідомляє УНІАН, у прямому ефірі в Instagram співачка заявила, що планує подивитися номери усіх учасників музичного змагання, втім підтримує представника Росії Сергія Лазарєва.

"Буду підтримувати всіх. Не знаю, треба дивитися на номер, виступи. Зрозуміло, через моє добре ставлення до Сергійка, і нас з ним класна, цікава спільна історія є, тому буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве", – сказала Maruv.

Вона також заявила, що більше не буде брати участь у нацвідборі на "Євробачення". На її думку, цей конкурс вже застарів і неактуальний.

"Ні, не піду. Все, досить. Я побувала на відборах на все життя. Спасибі за те, що підтримували мене, але ще раз піти на відбір я не наважуся. З темою конкурсу треба зав'язувати. Це вже пережила себе", – констатувала співачка.

За словами Maruv, зараз вона знаходиться в Україні, але на початку квітня їде в Росію, адже там у неї заплановані масштабні гастролі і сольний концерт у Москві.

Вона також пообіцяла організувати в кінці літа або на початку осені всеукраїнський тур.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: