fbpx
Сьогодні
19:28 12 Бер 2019

ТСК у справі Гандзюк проведе виїзні засідання у Сєверодонецьку та Харкові вже у квітні

Тимчасова слідча комісія Верховної ради по справі Катерини Гандзюк та з питань розслідування нападів на активістів планує у квітні провести 2 виїзних засідання.

Про це повідомив голова комісії, народний депутат Борислав Береза, передає РБК-Україна.

За його словами, перше засідання має відбутись у Сєверодонецьку у справі вбитого депутата Сергія Самарського. А друге засідання щодо нападів на активістів планується у Харкові.

"Хто за те, щоб в середині квітня зробити виїзне засідання до Сєвєродонецька у справі Самарського. Хто за? Одноголосно. Друге питання, чи можемо ми вже після другого туру (виборів президента, – ред.) зробити виїзне засідання до Харкова?.. Наприкінці квітня провести засідання ТСК у Харкові. Одноголосно. Дату ми визначимо пізніше", – повідомив Береза.

У свою чергу перший віце-спікер Верховної ради Ірини Геращенко пояснила, що виїзні засідання ТСК необхідно відкласти на квітень, адже у березні депутати зайняті у виборчому процесі.

"Теоретично ми можемо планувати все, що завгодно. Але найближчий несесійний тиждень є останнім тижнем перед виборами. Тому депутати можуть бути зав'язані на роботі у виборчому процесі", – повідомила Геращенко.

Нагадаємо, Рада 28 лютого 2019 року продовжила роботу ТСК з розслідування вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк і нападів на інших громадських активістів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: