fbpx
Сьогодні
22:28 12 Бер 2019

Суд у справі Штепи знову перенесли, вона досі у лікарні

Суд у справі колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи перенесли на 2 квітня.

Про це повідомила прес-секретар Орджонікідзевського районного суду міста Харкова Ольга Савчук, передає УНН.

"Судове засідання у справі Нелі Штепи перенесли на 2 квітня", – повідомила Савчук.

Адвокат підозрюваної Олександр Тананакін розповів, що Штепа зараз перебуває на лікуванні в кардіологічному відділенні.

"Неля Штепа перебуває у лікарні станом на сьогодні. Вона проходить стаціонарне лікування у кардіологічному відділенні, тому на судовому засіданні її не буде. Скоріш за все судове засідання перенесуть", – розповів він.

Попереднє судове засідання у кримінальному провадженні щодо колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи мало відбутись 4 березня, але через її госпіталізацію у зв'язку з загостренням хронічної хвороби суд переніс засідання на 12 березня.

Судове засідання у кримінальному провадженні щодо колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи переносять вже не вперше. У листопаді минулого року її, за словами адвоката, її госпіталізували з інсультом.

До слова, Штепу затримали у липні 2014 року. 8 жовтня 2014 року їй оголошено остаточну підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України. Екс-очільниця Слов'янська обвинувачується у закликах до зміни меж України, сприянні проведенню псевдореферендуму про відокремлення Донецької області від України, створенні умов для діяльності терористичних груп та організацій. Максимальна санкція зазначених статей – довічне ув'язнення.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: