fbpx
Сьогодні
12:31 12 Бер 2019

У сервісах GooglePlay і AppStore з'явився український мобільний додаток, який перевіряє справжність товарів

Українська ІТ-компанія OnlyOriginal запустила спеціальний мобільний додаток, за допомогою якого покупець буде точно знати, справжній товар або підробка – завдяки унікальному захищеному коду. Безкоштовно завантажити додаток OnlyOriginal можна в AppStore і GooglePlay Маркет.

— Територія застосування цього додатка – будь-який населений пункт, де є мобільний інтернет, – каже директор компанії OnlyOriginal Олександр Поліщук, – Це рішення легко масштабується до покриття всієї планети.

Виробники можуть додати до своєї торгової марки на товар цифровий код OnlyOriginal, в який «зашита» вся інформація про товар, починаючи від обов'язкових даних (дата випуску, склад продукту, термін придатності) і включає будь-які додаткові подробиці, які можуть бути цікаві покупцеві. Всі дані зчитується звичайним смартфоном, на який завантажено мобільний додаток OnlyOriginal.

OnlyOriginal

Як заявляють розробники програмного забезпечення, додаток значно спростить життя як споживачам, так і виробникам. Виробникові OnlyOriginal забезпечить контроль за місцезнаходженням товарів, захистить від недобросовісної конкуренції та дасть можливості спілкуватися з покупцем безпосередньо, незалежно від політики рітейлерів. Плюси для покупця, який почне користуватися OnlyOriginal – достовірна інформація про продукти та мінімізація ризиків купити неякісний або небезпечний товар.

За словами Олександра Поліщука, додаток пройшов верифікацію Google і Apple, які перевірили OnlyOriginal на відповідність правилам і функціональність у актуальних версіях iOS і Android.

Потенційна аудиторія сервісу в Україні – 25 млн користувачів смартфонів. У перспективі, український додаток може застосовуватися в будь-якій точці планети. Впровадження маркування OnlyOriginal спростить українським виробникам вихід на ринки ЄС, акцентує Олександр Поліщук.

– Цифровий код OnlyOriginal вирішує технологічні складнощі, пов'язані з дотриманням законодавчих вимог Директив ЄС про маркування товарів. Повна прозорість і доступність даних про походження товару – найкраще підтвердження якості, безпеки продукту, яке посилить репутацію українських брендів на нових ринках, – упевнений директор OnlyOriginal.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: