fbpx
Сьогодні
22:00 11 Бер 2019

Знай наших: українець став призером шахового турніру в США

У Сент-Луїсі (США) в" Spring Chess Classic-2019″ завершилися колові турніри категорій "А" і "В", що входили до його програми.

Про це повідомляє Федерація шахів України.

В обох турнірах успішно виступили молоді українські гросмейстери, які навчаються зараз в американських університетах – Ілля Нижник, вихованець Вінницької шахової школи і Андрій Боришполець, вихованець київської ш/ш "Авангард".

Виступаючи в супертурнірі "А" (сер. рейтинг 2656, колишня 17-а категорія) Нижник, не програвши жодної партії, з 5,5 очками з 9 зайняв чисте друге місце, відставши на пів-очка від переможця – американця Джефрі Сюна і випередивши на ті ж пів-очка Ле Куанг Льєма (В'єтнам) і Р.Робсона (США). Наш багаторічний шаховий лідер Василь Іванчук, який грав в цьому ж турнірі, посів 9-е місце.

У турнірі "В" (сер. рейтинг 2565) Андрій Боришполець, набравши 5 з 9, в результаті опинився на третьому місці, пропустивши вперед Бай Цзіньшу (Китай) з 6 очками з 9 і А.Місьту (Польща) з 5,5 очками.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: