Новини

ЗМІ дізнались про три залежності Зеленського

Кандидат у президенти, комік Володимир Зеленський – раціональний, вимогливий і дуже енергійний, але в жодному разі не простачок.

Про це йдеться у статті "УП".

"Через серіал "Слуга народу" Володимира Зеленського часом плутають із головним його героєм Василем Голобородьком. Але керівник студії "Квартал 95″ – далеко не простак і їздить на роботу не на велосипеді, а на Range Rover у супроводі тілоохоронців", – йдеться в статті.

Зеленський разом зі своїми партнерами зміг збудувати цілу "фабрику гумору" з річним обігом у мільйони доларів і навчився відстоювати свої позиції.

"Не треба цих хлопців вважати якимись м'якотілими. Коли "95 квартал" підписували контракт з "плюсами", Коломойський хотів сторгувати дешевшу ціну за їхню продукцію. Так вони до останнього відстоювали свої позиції", – пригадує джерело в оточенні Ігоря Коломойського.

Зеленський більше 10 років працює майже без вихідних, не враховуючи відпусток, і намагається поєднувати керівництво в "95 кварталі", зйомки в кіно та підготовку різних шоу. Тепер він поєднує творчість з політикою.

Зазвичай Зеленський прокидається о 7-й ранку, снідає з сім'єю та їде на тренування.

Активно дбати про своє здоров'я комік почав десь три роки тому: він займався і тайським боксом, і бігом, і плаванням, і силовими вправами, і пілатесом. Поступово Зеленський відмовився від фастфуду та кинув палити.

Після тренування Зеленський приїжджає або на знімальний майданчик, або в офіс студії "Квартал 95". Його робочий день може закінчитися і до 21-ї години, і о 1-ій ночі.

У відносинах зі своїми підлеглими кандидат у президенти простий, але, коли виникають робочі заминки, може бути нервовим та суворим. Як це було під час спілкування з програмою "Схеми", коли Зеленський некрасиво нагрубив журналісту на його прохання прокоментувати наявність бізнесу у Росії.

На нарадах у "95 кварталі" або в політичному офісі Зеленський завжди висловлює свою думку навіть стосовно речей, на яких він не дуже розуміється. При цьому, як стверджує його оточення, комік вміє слухати і дає можливість висловлюватися іншим.

Зеленський прискіпливо ставиться до їжі та намагається прислухатися до порад тренера щодо збалансованого харчування. Обіди йому готують кухарі, які працюють у "95 кварталі". Полюбляє він м'ясо з картоплею, рибу з салатом, червоний борщ.

Кандидат у президенти майже не вживає алкоголю. Для розслаблення може випити бокал червоного сухого вина. Зеленському смакують класичні каліфорнійські вина з Долини Напа.

У стресових випадках, як виняток з правил, комік дозволяє собі викурити сигарету.

За словами дружини, після оголошення про похід у політики, у Зеленського з'явилася нова залежність – Facebook.

"Він сприймає Facebook як газету – чисто подивитися стрічку, хто що написав, які новини і так далі. Йому постійно хтось пише у месенджери, купа інформації приходить. Два телефони постійно в руках – не знаю, ховати їх треба чи що?" – обурюється на запитання УП про соцмережі його дружина.

Крім того, у Зеленського є ще дві залежності – кава і кіно. За день він спокійно випиває по три-чотири чашки еспресо й американо без цукру.

"Він передивився усю американську класику, стежить за всіма новинками, обожнює гру Роберта де Ніро та Аль Пачіно", – йдеться в статті.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Свіжі дописи

  • Новини

Телеграм часто використовується як легалізований Даркнет: ІПСО рф спрямовані на відкриття внутрішнього фронту в Україні

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що платформа "Телеграм" часто використовується для розповсюдження… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Після аварії вертольоту життя президента Ірану може бути під загрозою, – ЗМІ

Через непогоду вертоліт із президентом Ірану Ебрагімом Раїсі та його міністром закордонних справ Хоссейном Амір-Абдуллахіаном… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

У столичному парку “Муромець” пройшов забіг із собаками

18 та 19 травня в Києві у парку "Муромець" проходить мультиспортивний захід "Кросфест. Весна 2024".… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Шеппс закликав Німеччину дати Україні ракети дальньої дії з дозволом бити по Криму та анонсував передачу 100 ракет для ППО від Британії

Міністр оборони Великої Британії Грант Шеппс закликає Німеччину надати Україні далекобійні ракети і дозволити використовувати… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Разом провести відпустку: Ф’юрі хоче приїхати до Усика в Україну

Після бою  боксер Тайсон Ф’юрі запропонував Олександру Усику провести відпустку з родинами в Україні. Також… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Міжнародну нагороду “За хоробрість” отримала українська підполковниця поліції Яценко

Дружина Президента Олена Зеленська повідомила, що українська підполковниця поліції Марія Яценко отримала важливу міжнародну нагороду… Читати більше

Sunday May 19th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.