fbpx
Сьогодні
15:56 11 Бер 2019

В Нацполіції повідомили, скільки справ відкрито за підкуп виборців

За підкуп виборців на користь Порошенка відкрили 16 кримінальних справ

За підкуп виборців на користь деяких кандидатів на виборах 2019 відкрили більше 40 кримінальних справ. Про це на брифінгу розповів заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції Максим Цуцкірідзе.

За його словами, за фактами підкупу на користь Юлії Тимошенко відкрито 21 кримінальну справу.   

"16 кримінальних проваджень порушено за фактами підкупу на користь кандидата на пост президента Петра Порошенка", – зазначив Цуцкірідзе.

Він також додав, що зареєстровано 2 провадження за підкуп на користь Сергія Тарути, а також по одному за підкуп на користь Олега Ляшка, Володимира Зеленського та Андрія Садового, який вже знявся з виборчих перегонів.

Нагадаємо, раніше Генпрокуратура викрила плани підкупу виборців у трьох областях. Зокрема, нібито планувався підкуп 45 тис. виборців на округах у Вінницькій, Волинській та Дніпропетровській областей на користь Юлії Тимошенко.

Також генпрокурор Юрій Луценко анонсував внесення подання на нардепа від "Батьківщини" Валерія Дубіля, який підозрюється в організації схеми підкупу виборців.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: