fbpx
Сьогодні
15:17 11 Бер 2019

Указ щодо конкурсу до Вищої ради правосуддя підписаний: хто обиратиме кандидатів

Порошенко затвердив новий склад конкурсної комісії

Президент України Петро Порошенко підписав указ щодо конкурсу до Вищої ради правосуддя. Про це повідомляє прес-служба президента.

Зокрема, Порошенко затвердив нове положення про проведення відкритого конкурсу з відбору кандидатів для призначення членів Вищої ради правосуддя. Крім того, він постановив сформувати конкурсну комісію для відбору кандидатів, а також затвердив її персональний склад.

До складу конкурсної комісії увійшли суддя ЄСПЛ у відставці Володимир Буткевич, партнер ТОВ "Юридична і патентна фірма "Грищенко і Партнери" Сергій Войтович, ректор Національної школи суддів Микола Оніщук, доцент кафедри міжнародного права Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Шевченко Ольга Поєдинок і голова Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті України Микола Селівон.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що Вищий антикорупційний судзапрацює в цьому році.

Пізніше голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів Сергій Козьяков припустив, що Порошенко може підписати указ про призначення суддів до Вищого антикорупційного суду до першого туру виборів.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: