fbpx
Сьогодні
22:38 11 Бер 2019

РФ відправила 11 українських моряків на психіатричну експертизу, - адвокат

Станом на вівторок, 11 березня російські слідчі призначили психолого-психіатричну експертизу вже для 11 українських військових моряків.

Про це заявив адвокат Микола Полозов у Facebook.

"Слідче управління ФСБ призначило сьогодні проведення психолого-психіатричної експертизи щодо ще трьох військовополонених українських моряків…Всього за станом на поточний день слідство призначило амбулаторну психолого-психіатричну експертизу щодо 11 військовополонених", – сказано у повідомленні.

Следственное управление ФСБ назначило сегодня проведение психолого-психиатрической экспертизы в отношении ещё трёх военнопленных украинских моряков.#POW

Posted by Nikolai Polozov on Monday, March 11, 2019

Моряками, щодо яких слідчі проводили заходи у вівторок, 11 березня, стали Євген Семідоцькийй, Андрій Ейдер та Сергій Попов.

За словами Полозова, захист заперечував проти призначення даної експертизи. Разом з тим, з огляду на, що слідство не збирається позитивно реагувати на заперечення адвокатів, ними були заявлені клопотання про присутність адвокатів при проведенні експертизи.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: