fbpx
Сьогодні
08:59 11 Бер 2019

Порошенко заявив, що після його звернень, відкрито ще 10 справ щодо розкрадання в оборонці

Фото Reuters

Щодо окремих директорів підприємств оборонної промисловості є рішення судів, сказав Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що у справі про розкрадання в "Укроборонпромі" за його зверненням вже відкрито "близько десяти справ". Про це президент сказав в інтерв'ю телеканалу ICTV, передає прес-служба глави держави.

Президент додав, що з 2014 року порушено 400 кримінальних справ, пред'явлено 120 звинувачень, керівники окремих підприємств звільнені або потрапили під вирок суду.

"Після мого звернення порушено додаткових близько десяти кримінальних справ, проведені обшуки у всіх фігурантів, пред'явлені звинувачення. Є рішення судів в тому числі і по директорам", – сказав Порошенко.

Він додав, що не обговорюватиме рішення судів та заявив, що гарантуватиме "нульову толерантність до корупції".

Нагадаємо, генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про участь Національного антикорупційного бюро, Державної фіскальної служби і Служби безпеки в розкраданнях в "Укроборонпромі". За словами Луценка, під час розслідування Генпрокуратура не встановила листування Андрія Рогози з Ігорем Гладковским. При цьому з листування Рогози і Віталія Жукова стало зрозуміло, що всі вони – співучасники злочину.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: