fbpx
Сьогодні
14:32 11 Бер 2019

Білецький про Нацкорпус: "Ніякого зв’язку з Аваковим"

Лідер політичної партії "Національний корпус" народний депутат Андрій Білецький заперечує зв'язок його політсили із главою Міністерства внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Про це він сказав на брифінгу 11 березня, присвяченому подіям із проривом членів націоналістичних угрупувань до кортежу президента Петра Порошенка, відповідаючи на запитання журналістів.

"Ніякого зв'язку з Арсеном Аваковим. Все, що робиться довкола цього, – не дуже розумне повторювання кліше, яким Адміністрація президента пробувала знищити кожен добровольчий батальйон… Вирішили, що нашою темною стороною буде Аваков", – каже Білецький.

Як приклад він стверджує, що як нардеп "жодного разу не голосував, за те, що потрібно "Народному фронту" і Авакову.

"Весь зв'язок – це "секрет Полішинеля", його не важко прорахувати: абсолютна більшість добровольчих підрозділів входила в структуру МВС… Полк "Азов" (попередня назва Нацкорпусу –ред.) жодної міліцейської функції ніколи не виконував", – каже Білецький.

"Поліція перекриває Банкову на замовлення Порошенка, заминає справи Свинарчуків, Поліція прикриває Порошенка, як мати своє дитя, зокрема в Черкасах, репресує Нацкорпус, а зв'язки чомусь не в Авакова з Порошенком, які входять в одну коаліцію, а в мене. Це абсурд і ахінея", – вважає нардеп.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: