Новини

Агітатори одного з кандидатів дарували “любовний календар”

Агітатори Петра Порошенка 8 березня розповсюджували у Харкові газети з "любовним календарем" і "сумісністю знаків зодіаку". Згідно з "календарем", єдиний, хто підходить Україні-Діві, – це Порошенко-Терези.

Про це 11 березня повідомляє громадський рух ЧЕСНО.

Відзначається, що агітаційні матеріали роздавали в наметі біля входу до станції метро імені Олександра Масельського.

"У стилізованому під закордонний біометричний паспорт буклеті йдеться про досягнення чинного президента та його команди в питанні безвізових подорожей громадян України до різних країн світу", – повідомляють в громадському русі.

Крім того, у газеті  – "Чому я за Петра Порошенка", розповідається "історія знайомства й кохання Петра та Марини Порошенків", "рецепти здоров'я від Марини Порошенко" та "про маніпуляції на виборах".

На одній зі шпальт газети міститься "любовний календар", у якому "аналізується сумісність різних знаків зодіаку".

"Наша держава народилася 24 серпня 1991 року – отже, під знаком Діви. Дізнаймося разом, який партнер їй пасує", – йдеться в тексті.

У ЧЕСНО проаналізували, що, судячи з календаря, єдиний знак зодіаку, що є сумісним з Дівою, – це Терези, тобто Порошенко.

"До речі, Президент Порошенко, який належить саме до Терезів, довів цю тезу неодноразово. Його слід підтримати й цього разу", – зазначають автори календаря.

"Політик, який народився під знаком Терезів, буде з Україною поєднуватися якнайкраще", – наголошують у газеті.

Окрім Порошенка, під цим знаком народився й екс-регіонал кандидат у президенти Юрій Бойко, але про нього в газеті не згадано.

Кандидатка в президенти від ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко народилася під знаком зодіаку Стрілець.

"Політик, який народжений під сузір'ям Стрільця, буде найгіршим вибором для нашої країни. У жодному разі не слід голосувати за такого політика", – твердить календар.

Кандидат у президенти від партії "Слуга народу" Володимир Зеленський – Водолій, про Водолія написано:

"Як доволі егоїстичний знак, він відчуватиме себе комфортно з тим, хто готовий лишатися осторонь багатьох процесів – наприклад, зі Стрільцем. Політики-Водолії можуть лише виснажити Україну, бо Діва дуже близько бере все до серця та просто згорає в таких стосунках. Не треба за таких голосувати".

Кандидат у президенти від "Громадянської позиції "Анатолій Гриценко – Скорпіон.

"Політик, народжений під цим знаком, буде не найкращим варіантом для України, адже постійні суперечки та конфлікти зведуть відносини нанівець", – зазначено в газеті про Скорпіонів.

Згідно з даними, наведеними в газеті "Чому я за Петра Порошенка", її замовником є Порошенко.

Наклад видання становить 960 тисяч примірників, а друк здійснило ТОВ "Інтерконтиненталь-Україна", зареєстроване в Києві.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Свіжі дописи

  • Новини

Усі розвідки партнерів поінформовані про загрози й перспективи, які є зараз, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні наголосив, що всі розвідки країн-партнерів поінформовані про наявні загрози… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Рішення для перемоги: в Україні формують добровольчий жіночий підрозділ управління БПЛА

В Україні виникла ініціатива із формування добровольчого жіночого підрозділу, що займатиметься безпілотниками у тісній інтеграції… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Зеленський провів Ставку: заслухав доповіді по фронту та про перемовини щодо звільнення полонених

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 29 квітня, провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Під час засідання… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Шмигаль провів розмову з новим Прем’єр-міністром Ірландії: обговорили ракетні атаки та конфіскацію активів рф

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів розмову з новим Тішоком (Прем’єр-міністром) Республіки Ірландія Саймоном Гаррісом. Про… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

У Литві вважають, що про питання повернення українців призовного віку з-за кордону мають обговорюватися на рівні ЄС

Прем’єр-міністерка Литви Інґріда Шимоніте вважає, що деякі питання повернення українців призовного віку в Україну мають… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Ракетний удар по Одесі: четверо загиблих, 28 поранених

Кількість загиблих унаслідок ракетного удару по Одесі збільшилась до чотирьох. Також відомо про 28 поранених,… Читати більше

Monday April 29th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.