fbpx
Сьогодні
16:00 10 Бер 2019

Сутички у Черкасах: поліція затримала двох організаторів

У неділю затримано двох підозрюваних в організації сутичок із поліцією в центрі Черкас у суботу, коли представники Нацкорпусу намагалися прорватися до президента Петра Порошенка.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

"Сьогодні, 10 березня, в рамках розслідування кримінальних проваджень, відкритих за ч. 2 ст. 345 та ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, за фактом подій на площі Дружби народів в Черкасах, – затримано двох найбільш активних осіб, які підозрюються в організації громадян для вчинення хуліганських дій та нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції, які забезпечували охорону громадського порядку", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вказаних осіб затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"На даний час тривають слідчі дії, вирішується питання про оголошення даним громадянам підозри у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", – додали в поліції.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: