fbpx
Сьогодні
21:42 10 Бер 2019

Розкрадання в оборонці: Порошенко розповів про кількість справ

За фактами, оприлюдненими журналістами про розкрадання в Укроборонпромі правоохоронними органами порушено "майже 10 кримінальних справ, у всіх фігурантів проведено обшуки".

Про це ввечері 10 березня в ефірі телеканалу 1+1 заявив президент України Петро Порошенко, передає УП.

"Після мого звернення порушено додатково майже 10 кримінальних справ, проведено обшуки у всіх фігурантів, пред'явлено звинувачення, є рішення судів, в т.ч. і по директорах і керівництву профільних позицій", – заявив Порошенко.

"Я гарантую нульову толерантність до корупції, гарантую, що ті, хто сьогодні вкрав, будуть нести відповідальність, ні прізвища, ні посади, ні дружні чи родинні зв'язки не зупинять нашу ефективну дію з подолання корупції", – додав він.
Порошенко додав, що протягом 5 років у цій сфері ведеться "планомірна робота", і ситуацію "суттєво покращено".

Говорячи про ситуацію в армії і оборонпромі 2014 року, Порошенко заявив, що "крали всі".

"Весь час з часів Незалежності України. Розпродавали і знищували армію і міністри, і прем'єри. Закуповували за високими цінами. … Весь час ми рішуче боролися з крадіжками в армії", – заявив президент.

За його словами, за цими фактами "порушено 400 кримінальних справ, пред'явлено 120 звинувачень, отримані вироки суду, керівники підприємств або звільнені, або потрапили під вирок суду".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: