fbpx
Сьогодні
20:31 10 Бер 2019

Більшість олігархів підтримують одразу декількох кандидатів у президенти, - політолог

Один із трендів президентської виборчої кампанії полягає в тому, що більшість олігархів розкладають яйця в різні кошики. Вони підтримують одразу декількох кандидатів.

Про це заявив політолог, голова Центру політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко в інтерв'ю НВ.

"Гра Коломойського – про це він сам казав – це ставка на програш Порошенка. І він, за чутками, бо тема делікатна, надає якусь підтримку і Юлії Тимошенко, і Зеленському. Є ще кандидат від партії "УКРОП", до якої він сам входить, і Олександр Шевченко. Віктор Пінчук – еталон нейтралітету. Він проявляє лояльність і до президента Порошенка, і до Юлії Тимошенко. Анатолій Гриценко теж отримує від нього частку уваги", – розповідає політолог.

За словами Фесенка, бізнесмен і олігарх, промисловець Рінат Ахметов підтримує трьох кандидатів.

Так, судячи з його телеканалу Україна, він дуже лояльний до чинного президента Петра Порошенка. Найлогічніша мотивація і найлогічніше пояснення цієї ситуації – Роттердам+. Потім Ляшко і Вілкул від "Опозиційного блоку", який у кінці минулого року перейшов під контроль ахметівської групи.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: