fbpx
Сьогодні
22:56 09 Бер 2019

Вибори-2019: названо фактор, який би гарантував вихід до другого туру Гриценку

Шанси Гриценка на потрапляння до фінальної частини президентського турніру стали б гарантовано вищі, якби він заручився підтримкою Святослава Вакарчука, який так і не став кандидатом у президенти.

Про це йдеться у статті журналу НВ "Остання інтрига. Чи зможе Гриценко вийти до другого туру після об'єднання із Садовим".

Сам екс-міністр оборони не приховує, що хотів би отримати його в союзники. Але лідер Океану Ельзи поки що мовчить. "Вакарчук – єдиний фактор, який зможе "зарядити" кампанію Гриценка, – вважає Анатолій Октисюк, експерт з політичних питань Дому демократії. – Якби він вийшов і сказав: "Нормальний дядько, я йому вірю, голосуйте за нього", – це вплинуло б (ред. – на виборців)".

Якщо на руку Гриценку не зіграє музикант, то це можуть зробити корупційні скандали у сфері оборонпрому, пов'язані із близьким оточенням президента. Журналістські викриття вже змусили Порошенка на початку березня відправити у відставку з поста першого заступника секретаря Радбезу свого друга та бізнес-партнера Олега Гладковського.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: