fbpx
Сьогодні
20:02 09 Бер 2019

У штабі Зеленського розповіли, як встановлюють зворотній зв'язок з підписниками у соцмережах

Фото Reuters

Щоб підвищити імовірність того, що підписники в різних медіа команди Зеленського проголосують за нього на виборах, його діджитал-команда намагається налагодити з ними зворотний зв'язок.

Про це куратор Діджитал-просування коміка Володимира Зеленського, який займає перше місце у президентських рейтингах, Михайло Федоров розповів Українській правді.

"Ми робили таку штуку – відправляли всім програму кандидата, попросили роздрукувати і роздати бабусям, знайомим, які не сидять в інтернеті. Отримали назад близько 3 тисяч фотографій. Люди роздавали по 5-10 програм", – описав одну з відповідних стратегій Федоров.

За його словами, із 500 тисяч людей, які заповнили анкети команди Зеленського, 110 тисяч оцінили кожен пункт його програми за 10-бальною шкалою.

Листи від команди Зеленського, які приходять по електронній пошті, відкривають в 60% випадків, стверджує Федоров.

Крім того, через сайт команда Зеленського шукає спостерігачів на майбутніх виборах. Щоб стати спостерігачем, потрібно подивитися навчальне відео, пройти тест, заповнити анкету і підписати документи в офісі команди Зеленського.

"Якщо поруч немає Зе!офісу, то ми по скайпу спілкуємося, а документи вони підписують і передають Новою поштою" – додав Федоров.

За його словами, команда Зеленського планує таким чином набрати не менше 10 тисяч спостерігачів з необхідних 30 тисяч.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: