fbpx
Сьогодні
17:50 09 Бер 2019

Сутички під Адміністрацією президента: поліція відкрила кримінальне провадження

Фото Reuters

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом сутичок під Адміністрацією президента у Києві, які стали сьогодні під час акції націоналістів, які вимагали притягнення до кримінальної відповідальності колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського та його сина.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва у Facebook.

У результаті сутичок постраждали двоє працівників поліції та один нацгвардієць. Один з правоохоронців був госпіталізований з хімічним опіком очей.

Зазначається, що за фактом сутичок слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Нагадаємо, сьогодні, 9 березня, близько тисячі націоналістів вийшли на Майдан Незалежності у Києві з вимогою заарештувати колишнього першого заступника секретаря Ради безпеки і оборони Олега Гладковського і його сина, яких підозрюють в махінації з бюджетними грошима, виділеними на посилення обороноздатності української армії.

Пізніше під час акції виникли сутички біля Адміністрації президента. Націоналісти спробували прорвати кордон силовиків. У хід пішли вибухові пакети, димові шашки і сльозогінний газ.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: