fbpx
Сьогодні
17:15 09 Бер 2019

Жінкам на вулицях дарували квіти: в Нікополі пройшла акція "Краса і сила"

Фото з соціальних мереж

У місті Нікополь Дніпропетровської області на 8 березня відбулася соціальна акція "Краса і сила". Цілий день на центральних вулицях міста, площі, набережної та інших основних "артеріях" руху городян жінкам дарували троянди. Акція була проведена благодійним фондом "Майбутнє Нікопольщини".

никополь Руслан Олейник Будущее Никопольщины

Всього було роздано кілька тисяч троянд і охоплено декілька тисяч жінок. Як підкреслили організатори, мета цієї акції – подякувати і подарувати усмішку жінкам.

«Прекрасна половина людства ні в чому не поступається чоловікам. Жінки працюють на великих підприємствах, служать в армії, беруть участь в політиці і відстоюють інтереси суспільства. Вони роблять безліч неймовірних і важливих речей, щоб змінити на краще життя. Сьогодні ми в такий спосіб сказали «дякую» жінкам, що на їх тендітних плечах лежить весь той світ, в якому ми живемо», – підкреслив організатор акції і глава фонду "Майбутнє Нікопольщини" Руслан Олійник.

никополь Руслан Олейник Будущее Никопольщины

«Жодну з подарованих троянд ми не купили. Всі квіти нам надали наші партнери. Я радий, що в моєму рідному місті є бізнесмени, які довіряють моєю сильною командою. Разом ми змогли подарувати нікопольчанка гарний настрій і приємні емоції», – коментує Руслан Олійник.

Як повідомляється організаторами, це перша акція благодійного фонду «Майбутнє Нікопольщини», який був створений для підтримки різноманітних проектів з розвитку міста і допомоги містянам.

Крім того, глава фонду і президент Дніпропетровської обласної федерації по карате Руслан Олійник в рамках акції також побував на тренуванні у юних каратисток в спортивному клубі "Шафран" і зробив спортсменкам подарунки. Раніше спортсменкам влаштували фотосесію і в місті з'явилися бігборди від фонду «Майбутнє Нікопольщини», присвячені ідеї "Краса і сила".

"Сила може бути красивою – ключовий меседж і ідея нашої акції", – сказали організатори.

Никополь Руслан Олейник Фонд Будущее Никопольщины билборд Красота и сила

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: