fbpx
Сьогодні
17:11 09 Бер 2019

КНДР може готувати новий пуск балістичної ракети, - ЗМІ

Зображення об'єкта поблизу Пхеньяна, отримані з комерційних супутників, свідчать про те, що Північна Корея може готувати запуск ракетної або космічної ракети у найближчому майбутньому.

Про це повідомляє американське радіо NPR.

"На знімках зображена місцевість, відома як Санумдонг, об'єкт, де Північна Корея зібрала деякі з своїх міжконтинентальних балістичних ракет і ракет-супутників.

На знімках, зроблених 22 лютого компанією DigitalGlobe, видно легкові автомобілі і вантажівки, припарковані біля об'єкта. Поруч – залізничні вагони, де також встановлені два крани", – йдеться у повідомленні.

"Якщо поєднати все це разом, це дійсно виглядає так, що північні корейці перебувають у процесі будівництва ракети", – підкреслює Джеффрі Льюіс, директор проекту щодо нерозповсюдження в Східній Азії в Інституті міжнародних досліджень в Каліфорнії.

КНДР може готувати новий пуск балістичної ракети

КНДР може готувати новий пуск балістичної ракети

Зазначається, що ця інформація з'явилась через декілька днів після того, як інші супутникові знімки показали, що КНДР швидко перебудувала об'єкт запуску супутника на західному узбережжі країни (на полігоні Сохе).

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: