fbpx
Сьогодні
21:20 09 Бер 2019

Акція солідарності з Кримом: родичі політв'язнів чекають на створення координаційної ради при президенті

Фото facebook.com/crimeahrg

Акція солідарності з кримчанами, які не змирилися з окупацією, та продовжують боротьбу за український Крим, відбулась у столичному парку Шевченка.

Під час акції її ініціатори (правозахисники Кримської правозахисної групи) закликали боротися за звільнення політичних в'язнів і військовополонених українців, які утримуються в місцях несвободи в Російській Федерації та окупованому нею Криму.

Акція солідарності з Кримом

Фото facebook.com/crimeahrg

Родичі українських політв'язнів та заручників чекають на створення консультативно-координаційної ради при Президентові України, яка системно займатиметься пошуком шляхів звільнення в'язнів Кремля. Про це заявив у виступі на акції солідарності з кримчанами у столичному парку Шевченка керівник об'єднання родин політв'язнів, брат «кримського диверсанта» Євгена Панова Ігор Котелянець, повідомляє Укрінформ.

"Ще у червні 2018 року говорилося про те, що в Україні буде створена координаційна рада при Адміністрації Президента, яка системно і постійно займатиметься пошуком шляхів звільнення українських політв'язнів, а також їхньої підтримки протягом того часу, коли вони перебувають в ув'язненні. Ми досі чекаємо створення цієї координаційної ради, вона нам дійсно потрібна, тому що досі держава системно цим питанням не зайнялася", – сказав Котелянець.

Акція солідарності з Кримом

Фото facebook.com/crimeahrg

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: