fbpx
Сьогодні
22:38 08 Бер 2019

В Узбекистані від поліцейських вимагають схуднути, щоб зберегти роботу

Президент Узбекистану Шавкат Мірзіяєв розкритикував працівників Міністерства внутрішніх справ і Міністерства оборони республіки за зайву вагу.

Як повідомляє узбецька служба Радіо Свобода з посиланням на місцеві ЗМІ, Мірзіяєв дав силовикам 3-6 місяців часу для схуднення.

"Нам не потрібен офіцер, працівник органів внутрішніх справ з надмірною вагою. Як в такому стані він зможе ловити злочинців? Хай займається спортом. Це потрібно не для мене, а для їхнього здоров'я. Ми дамо їм час: три або шість місяців, нехай за цей час приведуть себе в порядок і скинуть зайву вагу", – сказав президент Узбекистану.

Про проблему надмірної ваги Мірзіяєв говорив і восени 2018 року.

Після того виступу Мірзіяєва, з'явилися повідомлення про те, що низка державних установ в Узбекистані вимагають від своїх співробітників терміново схуднути, а в деяких організаціях працівникам роздавали внутрішні інструкції з приводу приведення в норму ваги.

Раніше повідомлялося, що у Таджикистані співробітників МВС зобов'язали ходити в бібліотеки та регулярно звітувати щодо прочитаного.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: