fbpx
Сьогодні
17:42 08 Бер 2019

Польща офіційно висунула кандидата на посаду нового посла в Україні

У Міністерстві закордонних справ (МЗС) Польщі повідомили, що міністр польського МЗС Яцек Чапутович сьогодні, 8 березня, передав Бартошу Ціхоцькому, який займав посаду його заступника, номінацію на посаду нового посла в Україні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС Польщі в Twitter.

"Міністр закордонних справ Чапутович від імені президента Республіки Польща номінував Бартоша Ціхоцького на посаду посла Республіки Польща в Україні", – йдеться у повідомленні МЗС.

Бартош Ціхоцький працював аналітиком в Центрі східних студій, Польському інституті Міжнародних відносин та Бюро з нацбезпеки. В період 2015-2016 року був співробітником Посольства Польщі на території Російської Федерації, після чого займав посаду радника голови Служби розвідки. У 2017 році повернувся працювати до МЗС, де відповідав за східну політику.

Також Ціхоцький відомий послідовною критикою агресивної політики РФ та виступав за територіальну цілістність України. Однак разом з тим він був противником поступок Україні в історичних суперечках.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: