fbpx
Сьогодні
17:18 08 Бер 2019

Марш жіночої солідарності у Харкові: поліції довелося захищати учасників ходи від націоналістів

Фото nakipelovo

У Харкові представники націоналістичної організації "Фрайкор" намагалися наздогнати учасників Маршу жіночої солідарності, однак цьому завадила поліція.

Як повідомляє UA: Харків, марш проходив із 12 до 14 години, організатори заявили до участі 300 осіб.

При цьому перед колоною учасників "Маршу жіночої солідарності" зібралися представники організації "Фрайкор" із плакатами "Фемінізм це хвороба", "Жіночність, краса, материнство". Вони вигукували гасла "Нації потрібні матері та діти" та "Фемінізм — це хвороба", "Традиція, сім'я, порядок".

"Учасники "Фрайкору" намагались наздогнати учасників Маршу. Цьому завадила поліція. Під наглядом поліцейських жінки сіли в мікроавтобус та поїхали з майдану. Сутичок не було", – повідомляє видання.

UPD // «Марш жіночої солідарності» відбувся без порушень публічного порядку, повідомила Олена Соболевська, речниця поліції Харківщини.UPD 13:15 // Учасники «Фрайкору» намагались наздогнати учасників Маршу. Цьому завадила поліція. Під наглядом поліцейських жінки сіли в мікроавтобус та поїхали з майдану. Сутичок не було.UPD 13:10 // Мітинг учасників «Маршу жіночої солідарності» завершився. Його учасниці згортають плакати. На майдані Конституції лишається поліція. Учасники «Фрайкору» продовжують вигукувати «Нації потрібні матері», «Традиція, сім'я, порядок». Поліція просить усіх розходитись.UPD 12:50 // На майдані Конституції відбувається мітинг учасників "Маршу жіночої солідарності". Їх охороняє поліція. Поряд учасники «Фрайкору» вигукують «Фемінізм — це хвороба»__________Учасники «Маршу жіночої солідарності» та організації «Фрайкор» заходять на майдан Конституції

Posted by Суспільне Харків on Friday, March 8, 2019

Марш жіночої солідарності

Фото nakipelovo

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: