fbpx
Сьогодні
17:54 08 Бер 2019

Кандидат в президенти заявив, що ФБР оприлюднить факти співпраці керівництва партії "Свобода" з Януковичем

Федеральне бюро розслідувань США має факти про співпрацю української партії "Свобода" з екс-президентом України Віктором Януковичем.

Про це в ефірі телеканала ZIK заявив екс-начальник Головного управління військової розвідки Міноборони, колишній голова Служби безпеки, генерал-полковник, кандидат у президенти України Ігор Смешко.

За його словами, верхівка партії "Свобода" співпрацювала й отримувала фінансування від Януковича. А ФБР, яке веде розслідування українського сліду у справі американського політтехнолога Пола Манафорта, найближчим часом оприлюднить ці відомості.

Він висловив думку, що зв'язки між Януковичем і керівництвом правої опозиції "стануть справжнім шоком для українського суспільства".

Він також розповів, що, за даними розслідування ФБР, політична еліта часів Януковича обговорювала з Манафортом питання, зокрема, як штучно створювати в Україні антисемітські настрої.

Кандидат у президенти наголосив, що винним доведеться відповідати за зв'язки, які на сьогодні вже задокументували правоохоронні органи.

Із квітня до серпня 2016 року Манафорт керував виборчим штабом президента США Дональда Трампа. У серпні у ЗМІ з'явилася інформація, що Манафорт із 2007-го до 2012 року нелегально отримав $12,7 млн готівкою від екс-президента України Віктора Януковича і Партії регіонів. Після цих публікацій Трамп звільнив Манафорта.
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/politics/smeshko-zajaviv-shcho-fbr-nezabarom-opriljudnit-fakti-spivpratsi-kerivnitstva-partiji-svoboda-z-eks-prezidentom-janukovichem-791258.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: