fbpx
Сьогодні
18:57 08 Бер 2019

Гнап сказав, який урок винес після скандалу з грошима

Колишній журналіст-розслідувач і вже екс-кандидат в президенти Дмитро Гнап в інтерв'ю Громадському прокоментував скандал з грошима.

"Це була велика помилка і великий урок. Політика – це великий мікроскоп і кожна твоя лажа, вона буде вивчатися, досліджуватися і збільшуватися і розмірах. Особливо, коли у тебе багато ворогів. А в мене, як у колишнього журналіста-розслідувача, чимало ворогів. Тому для мене це стало гарним уроком, що всі помилки треба виправляти, коли ідеш в політику. З іншого боку, для мене стало перевіркою на міцність, тому подивимось за рік. Якщо я залишусь в політиці, значить я пережив цю історію і вона зробила кращим і довела, що на своїх помилках треба вчитися", – зауважив він.

Нагадаємо, 7 лютого стало відомо, що Дмитро Гнап у 2015 році не перерахував отримані редакцією "Слідство.Інфо" 15 тисяч євро на потреби армії.

Народні депутати Остап Єднак та Наталія Веселова від партії "Сила людей" закликали Гнапа, який є представником партії на виборах, зняти свою кандидатуру.

Пізніше Гнап повернув гроші редакції.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: