fbpx
Сьогодні
23:04 08 Бер 2019

Гнап не зрікся звинувачень Гриценка в корупції, але підтримує об’єднання демократичних сил

Колишній журналіст-розслідувач і вже екс-кандидат в президенти Дмитро Гнап розповів в інтерв'ю "Громадському", що не є симпатиком Гриценка, а зняв свою кандидатуру на його користь тому, що є прихильником загального об'єднання демократичних сил.

Також, Гнап повідомив, що безпосередньо з Гриценком навіть не розмовляв. Більше того, вони взагалі не спілкують один з одним з 2014 року – екс-міністр заблокував Гнапа у Facebook.

Колишній журналіст-розслідувач пояснив, що готовий обговорювати підписання меморандумів, умови підтримки і так далі, якщо Гриценко запропонує. Але станом на зараз підтримка Гриценка – це його "особисте публічне зобов'язання, а не домовленість".

Нагадаємо, в 2014 році Гнап публічно звинуватив Гриценка у корупції під час роботи на посаді Міністра оборони України. На питання Громадського, чи вірить Гнап в меморандум політика "Бути чесним" після того, що говорив про Гриценка раніше, Дмитро пояснив: "Ким я був, коли писав цей пост? Журналістом. Ким я є зараз – політиком. Якби там не було, і я не зрікаюся своїх слів, коли був журналістом – я вважав, що у Гриценка були серйозні недоліки, і є за що його критикувати, викривати, коли він був міністром оборони".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: