fbpx
Сьогодні
11:04 07 Бер 2019

Зеленський заявив, що влада готує проти нього кримінальну справу

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що влада проти нього готує кримінальну справу.

Відповідне відео він опублікував на сторінці у Facebook.

За його словами, наразі вже реєструють кримінальну справу про нього та проти "Кварталу" за "відмивання якихось там грошей".

"З'явилась інформація, що спеціальні люди шукають контакти на території ЛНР, щоб там встановити біг борди, мої політичні бігборди з моїм обличчям, ну я дуже радий, що у нашої влади дуже багато друзів серед терористів", – заявив шоумен.

Він також розповів, що депутат "однієї партії з трьох букв" наразі реєструє проти нього кримінальну справу, а найближчим часом повинна з'явитись ще одна кримінальна справа проти шоумена.

Posted by Володимир Зеленський on Wednesday, March 6, 2019

"Ще така цікава інформація. Я думаю в найближчий час з'явиться кримінальна справа проти мене, що я нібито у 2002 році на автомобілі у Чернігівській області збив людину", – сказав Зеленський.

"Люди добрі, ну це вже зовсім предел. Але я дуже вдячний за цю інформацію, спасибі їм велике, багатьом професіоналам, фахівцям з правоохоронних органів. Є нормальні люди і це дуже круто. А всім цим "лайномьотам" і фейкерам хочу сказати: ми все памятаємо, нічого не забудемо, і буде відповідь. Буде, згідно закону", – додав кандидат у президенти.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: