fbpx
Сьогодні
12:49 07 Бер 2019

Україна вводить санкції проти спостерігачів на "виборах" в Криму

Санкції за "вибори" в Криму введуть проти спостерігачів з 13 країн

Кабінет міністрів України на засіданні 6 березня ухвалив санкційний списокспостерігачів на виборах президента Росії в окупованому Криму. Про це у Twitter повідомив міністр з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш.

За його словами, Кабмін ухвалив рішення для протидії легітимізації окупанта в українському Криму.

"Ми підготували санкційний список, куди потрапили громадяни 13 країн, які були "спостерігачами" на незаконно проведених виборах президента РФ в Криму", – зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Петро Порошенко та заступник держсекретаря США Девід Гейл обговорили посилення міжнародних санкцій проти Російської Федерації.

Відзначимо, напередодні посли Євросоюзу погодили санкції проти восьми росіян за атаку в Керченській протоці, в результаті якої російська сторона захопила 24 моряків. Крім того, наступного тижня буде продовжено на шість місяців санкції проти 163 фізичних осіб та 44 підприємств. Ці санкції були введені у зв'язку з окупацією Росією Криму.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: