fbpx
Сьогодні
13:26 07 Бер 2019

Україна чимало просунулася у реформаторських зусиллях, але попереду ще великий шлях, - заступник держсекретаря США

Гейл разом з тим зазначив, що попереду в України ще великий шлях

У судовій та оборонній реформах Україна досягла чималого успіху. Про це заявив заступник держсекретаря США з політичних питань Девід Гейл у Києві.

Разом з тим Гейл підкреслив, що попереду в України ще великий шлях.

"Україна чимало просунулася у реформаторських зусиллях, по реформаторському шляху у судовій та оборонній сферах. Але звичайно попереду ще великий шлях. Ми висловлюємо та надаємо свою повну підтримку для подальшого руху цим шляхом", – заявив він.

Крім того, заступник держсекретаря зазначив, що Україна може розраховувати на підтримку США у питанні захисту її цілісності та суверенітету.

"США глибоко віддані підтримці стабільної, заможної, демократичної та вільної України. Особливо, ми стаємо об'єднані з нашими європейськими партнерами у підтримці України у її захисті своєї цілісності та суверенітету перед лицем Російської агресії… У той час як Україна може розраховувати на підтримку США та країн, які займають подібну ж позицію, головне джерело сили України є внутрішнім. Справжня сила України походить від Революції гідності. Саме в революції український народ зробив свій вибір на користь сильної та демократичної країни", – повідомив Гейл.

Нагадаємо, вчора, 6 березня, був завершений конкурс до Вищого антикорупційного суду України (ВАКС).

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: