fbpx
Сьогодні
12:48 07 Бер 2019

Тепер офіційно. Садовий і Гриценко підписали угоду про об'єднання на виборах президента

Колишній і чинний кандидати у президенти Андрій Садовий і Анатолій Гриценко підписали угоду про об'єднання зусиль на президентських виборах.

Про це вони заявили на спільному брифінгу у Києві, повідомляє Радіо Свобода.

«Тепер я розумію, що мені треба виконувати дві президентські компанії і свою, і Андрія Івановича (Садового – ред.)», – сказав Гриценко.

За його словами, у нього із Садовим збігаються базові цінності збігаються, і виписувати всі умови немає сенсу.

Із зачитаного тексту угоди Гриценко заявив, що зобов'язався «бути чесним».

Гриценко додав, що у всіх представників, які вважають себе демократичними силами, є дедлайн до 00:00 годин сьогоднішнього дня, щоб об'єднатися разом із ним.

Андрій Садовий, у свою чергу, заявив, що до угоди із Гриценком додав своє особисте зверення до громадян країни, в якому, серед іншого, йдеться про необхідність зробити вибір і прийти на вибори. Садовий також повідомив, що на майбутніх парламентських виборах його політична сила братиме активну участь.

Нагадаємо, Садовий подав заяву до ЦВК про відкликання своєї кандидатури з виборів президента.

Раніше Садовий заявив, що останні дані соціальних опитувань стануть вирішальними для вирішення питання щодо єдиного кандидата від демократичної опозиції.

Згідно результатів опитування всеукраїнського опитування Центру "Соціальний моніторинг" та Українського інституту соціальних досліджень імені Яременка, які були оприлюднені 27 лютого, Анатолія Гриценка підтримують 8,8% респондентів, Андрія Садового – 4%.

Раніше повідомлялося, що за даними УП, Садовий зніме свою кандидатуру взамін на те, що Гриценко погодиться йти на вибори повністю на базі "Самопомочі".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: