fbpx
Сьогодні
13:19 07 Бер 2019

Гройсман і заступник держсекретаря США обговорили питання реформування Нафтогазу

Гейл підкреслив, що обговорював енергетичні питання практично на кожній зустрічі у Києві

Заступник державного секретаря США з політичних питань Девід Гейл обговорив з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом питання реформування Національної акціонерної компанії "Нафтогаз".

Про це Гейл розповів, відповідаючи на питання, чи порушувалось питання реформування "Нафтогазу" під час зустрічей у Києві. 

"Я обговорював енергетичні питання практично на кожній зустрічі, яка в мене тут відбувалась. Для кожної країни в світі важливо пам'ятати, що енергетична безпека, це практично те саме, що і національна безпека. Тому це була одна з тем моїх дискусій в Україні, як і те, що треба мати здоровий енергетичний сектор, який керується ринковими силами", – заявив замдержсекретаря.

Гейл також зазначив, що США протистоять будівництву "Північного потоку-2".

Він підтвердив, що обговорив питання енергетики України з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

"Це було темою нашої розмови… Загалом, йшлося про те, що такого роду компанії ("Нафтогаз", – ред.) повинні керуватись відповідно до сучасних принципів корпоративного управління", – заявив Гейл.

Нагадаємо, глава правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв не збирається звільнятися з посади через оголошення урядом відкритого конкурсу на посаду голови правління компанії.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: