fbpx
Сьогодні
11:44 07 Бер 2019

Ford думає закривати два заводи в Росії

Американський автоконцерн Ford в рамках глобальної програми реструктуризації бізнесу обговорює можливість закриття двох основних заводів у РФ, які виробляють легкові автомобілі.

Як повідомило агентство Reuters з посиланням на джерела в галузі, Ford думає про закриття заводу в місті Всеволожську Ленінградської області, який випускає легкові Focus і Mondeo, і підприємства в Набережних Челнах в Татарстані, де налагоджено виробництво EcoSport і Fiesta, повідомляє Reuters.

Чиновник і співробітник іншої російської автомобільної компанії повідомили, що Ford готується до закриття заводу в Набережних Челнах, але про зупинку заводу в Ленінградській області вони не знають.

Другий завод в Татарстані, в Єлабузі, що випускає легкі комерційні автомобілі Ford Transit, а також легкові Kuga і Explorer, за даними агентства, продовжить роботу. На ньому складатимуть тільки Transit.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: