fbpx
Сьогодні
14:45 06 Бер 2019

ТСК у справі Гандзюк запросить Луценка, Авакова та Грицака

Генпрокурора України Юрія Луценка, міністра МВС Арсена Авакова та голову СБУ Василя Грицака запросять на засідання, яке відбудеться 14 березня.

Про це повідомив голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з рослідування нападів на активістів Борислав Береза, передає Еспресо.TV

"У четвер ми будемо запрошувати голову ГПУ пана Луценка, голову МВС пана Авакова і голову СБУ пана Грицака, хочемо поспілкуватися. Це буде засідання у закритому режимі, тому що ми не хочемо шоу, ми хочемо плідної праці", – сказав Береза.

Журналісти запитали нардепа щодо того, як просувається розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк та суд над підозрюваним Владиславом Мангером. Береза лише відповів, що у четвер, 14 березня, ТСК вимагатиме деталей.

"Ми будемо спілкуватися, тому що є Мангер, але називалися, що є замовники, саме тому ми запрошуємо генпрокурора і запрошуємо представників СБУ та МВС для того, щоб з'ясувати усі обставини. Тому що запитання є у нас і їх ставлять нам, тому ми хочемо отримати відповіді", – відповів Береза.

Втім, голова ТСК не розповів які конкретні запитання у ТСК є до представників МВС, СБУ та ГПУ. Лише зазначив, що їх поставлять у закритому режимі.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: