fbpx
Сьогодні
17:02 06 Бер 2019

Штаб Зеленського запустить сайт для перевірки фейків

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського готується запустити сайт, на якому можна буде перевірити правдивість новин.

Про це в інтерв'ю Українській правді розповів Михайло Федоров, який курує в Зе!команді стратегію Digital-просування Зеленського – тобто в цифрових медіа.

"Фейки постійно виникають. Навіть якщо їх блокувати, виникнуть нові. Тому я вирішив: нехай виникають. Ми спеціально запустили акцію "Зе!Фейк" – придумайте "найкращий" фейк про нас, хочемо це все знецінювати", – зазначив Федоров.

"Як маркетолог я вважаю, що чим більше згадок про нас, чим більше ми в стрічці у людей в позитивному чи негативному контексті, все одно це для нас добре. Тому що у нас є центральна лінія, люди знають наші принципи, цінності, у нас є офіційна сторінка. Якщо вони щось запідозрять, вони зайдуть і подивляться", – пояснив він.

"У нас уже готовий сайт, який ми скоро викладемо, де ви вставляєте посилання на новину про нас, система перевіряє наші соцмережі – і на основі цього говорить: фейк це чи не фейк", – повідомив представник команди Зеленського.

Крім офіційного сайту, сторінок у соцмережах і регіональних офісів, є й неофіційні сторінки, для яких у Telegram створено чат Зе!адміністратори.

"Зараз цих контактів уже близько 2,5 тисяч. Коли ми викладаємо якийсь контент, ми видаємо його цим адміністраторам у початковому вигляді: дизайн, відео – все даємо їм першими", – повідомив Федоров.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: