fbpx
Сьогодні
14:47 05 Бер 2019

ЗМІ пояснили, чому Смешко є технічним кандидатом та у кого відтягує голоси

Кандидат у президенти Ігор Смешко має ознаки того, що є технічним, тобто може відтягувати голоси виборців у більш рейтингового кандидата.

Про це йдеться у статті на УП "Армія клонів. Хто такі технічні кандидати та кому вони заважають".

Зазначається, що хоч рівень підтримки Смешка коливається в межах 2% серед тих, хто збирається взяти участь у виборах, він орієнтується на виборця, який чекає на порядну людину у владі з військовим досвідом. У цьому амплуа він конкурує з Анатолієм Гриценком, який підкреслює свою чесність і досвід міністра оборони.

Нагадаємо, Ігор Смешко протягом 2003-2005 років – тобто наприкінці правління Леоніда Кучми та початку президентства Віктора Ющенка – Ігор Смешко працював головою Служби безпеки. Аж до 2014 року Смешко практично не був дотичним до великої політики. Після Революції Гідності Олександр Турчинов призначив його радником в.о. президента, а після обрання Порошенка, той теж призначив його своїм радником.

Сам Ігор Смешко прокоментував цю інформацію у своєму Facebook, заявивши, що не є технічним кандидатом на виборах.

"Я не є технічним кандидатом будь-кого. За мною не стоять і ніколи не стоятимуть олігархи, тим паче на виборах. Моя мета – Перемога, яка стане перемогою України. Маю Честь і дорожу нею", – написав Смешко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: