fbpx
Сьогодні
15:18 05 Бер 2019

Журналістам стало відоме ім'я чоловіка, якого вбили в авто в Києві

Журналістам стало відомо ім'я убитого в столиці. 

ЗМІ повідомляють, що застреленим в Дніпровському районі Києва на вулиці Флоренції виявився Сергій Кисельов, 1960 року народження.

Ім'я бізнесмена Кисельова фігурувало в ЗМІ в 2015 році – в розпал скандалу з "діамантовими прокурорами".

На початку липня цього року СБУ провела обшук в головному слідчому управлінні ГПУ – в результаті був затриманий перший заступник начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимир Шапакіна і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць. За даними слідства, вони вступили в корупційний зговір і отримали хабар в розмірі 3 млн 150 тис. грн.

При проведенні обшуків у них було виявлено понад 500 тис. Доларів готівкою, автомат Калашникова і холодну зброю, багато ювелірних виробів і 65 діамантів, після чого скандальних прокурорів стали називати "діамантовими". А вже 23 жовтня 2015 року було відкрито кримінальне провадження щодо ймовірного присвоєння діамантів – заявник, засновник ТОВ "ЮВК-Агат"

Сергій Кисельов стверджував, що упізнав в алмазах прокурорів свої. Нібито їх вилучили у нього на початку серпня 2010 року під час обшуків.

Як писали ЗМІ, Кисельова нібито звинувачували у виготовленні і збуті підроблених каменів, сам він стверджував, що це наклеп і на нього тиснуть через незгоду "ділитися". Пов'язане вбивство бізнесмена зі справою прокурорів, невідомо.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: